Ποιοι Είμαστε

Το ApexSports.gr είναι το πρώτο πρότζεκτ της Apex Sport Media. Ένα ειδησεογραφικό portal στόχος του οποίου είναι να καλύψει, έγκυρα και έγκαιρα 192 αυτόνομα αθλήματα, που έχουν το δικό τους ξεχωριστό μενού με περισσότερες από 50 θεματικές ενότητες. 

Σε τι διαφέρει το ApexSports.gr ; Το γεγονός ότι προβάλει με την ίδια συνέπεια και συνέχεια όλα τα αθλήματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο ApexSports.gr αυτό που μετράει είναι η ισομερής ενημέρωση-παρουσίαση όλων των αθλημάτων χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η δημοφιλία τους.  

Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, στην αγωνιστική αναρρίχηση και το σκέιντμπορντ, όλα τα Ολυμπιακά και μη Ολυμπιακά αθλήματα, τα χειμερινά σπορ, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, αλλά ακόμα και θέματα επικαιρότητας. Όλα έχουν θέση στο ApexSports.gr

Γιατί διαφέρει το ApexSports.gr ; Γιατί σε κάθε site ο επισκέπτης-αναγνώστης εκτός από την εσωτερική και διεθνή ενημέρωση θα έχει τη δυνατότητα να μάθει για την ιστορία του κάθε αθλήματος, τις σημαντικότερες στιγμές, τα νέα των σωματείων, αλλά και τον ομοσπονδιών. 

Και δεν σταματάμε εδώ. Η δημιουργία του Web TV, που θα δώσει βήμα σε κάθε άθλημα με ενημερωτικές εκπομπές από ανθρώπους μέσα από τα ίδια τα αθλήματα, τα Podcast, αλλά και το Web Radio που θα ακολουθήσει βάζουν τη δική τους σφραγίδα στην προώθηση των αθλημάτων. 

Φυσικά, εκτός από την πλήρη κάλυψη των αθλητικών δρώμενων, σε Ελλάδα και εξωτερικό βασικό μέλημα του ApexSports.gr είναι η ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, όχι μόνο όσον αφορά τις επιτυχίες τους, αλλά και τις προσπάθειες τους για διάκριση. 

Οι Έλληνες αθλητές και οι Ελληνίδες αθλήτριες είναι η ραχοκοκαλιά του ελληνικού αθλητισμού και είναι χρέος, αλλά και δέσμευση από τη δημοσιογραφική ομάδα του ApexSports.gr, στο να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας για να ακουστεί η φωνή τους. 

Βήμα από το ApexSports.gr θα δοθεί και στις Ομοσπονδίες, τα θεσμικά όργανα του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και στα σωματεία, τα οποία θα γνωρίσετε στο άμεσο μέλλον μέσω αφιερωμάτων και παρουσιάσεων. Το ApexSports.gr ήρθε για να αποτελέσει, όπως λέει και το όνομά του, την κορυφή των αθλημάτων γιατί εδώ το κάθε άθλημα έχει το δικό του site.
ApexSports.gr