fbpx

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο η Γκάλαχερ (vid)

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο η Γκάλαχερ (vid)

Η Αυστραλή πήρε τη νίκη στην ποδηλασία πίστας ΑμΕΑ με πιλότο την Κέιτλιν Γουόρντ.

Η 36ρονη Τζέσικα Γκάλαχερ από την Αυστραλία, με πιλότο την Κέιτλιν Γουόρντ πήρε το χρυσό μετάλλιο των Αγώνων Κοινοπολιτείας νικώντας στους τελικούς του σπριντ στην ποδηλασία πίστας ΑμΕΑ στο ποδηλατοδρόμιο του Λι Βάλεϊ. Για την Γκάλαχερ ήταν η πρώτη της παρουσία στη διοργάνωση επικρατώντας της Αϊλίν ΜακΓκλιν από την Σκωτία που με πιλότο την Έλι Στόουν πήρε το αργυρό μετάλλιο δεχόμενη την προσπέραση στον τελευταίο γύρο.

 Η Αυστραλία πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο και στην ομαδική καταδίωξη γυναικών με επίδοση τεσσάρων λεπτών και 12,234 δευτερολέπτων επικρατώντας με διαφορά 5,75 δευτερολέπτων της Νέας Ζηλανδίας με την Αγγλία να ολοκληρώνει την τριάδα του βάθρου. Η Νέα Ζηλανδία ήταν η νικήτρια στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών επικρατώντας της Αγγλίας και της Αυστραλίας που πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα με ηγέτη τον Άαρον Γκέιτ.

 Ο Σκωτσέζος Νικ Φάχι, με πιλότο τον Λιούις Στιούαρτ, πήρε πέμπτο χρυσό μετάλλιο σε Αγώνες Κοινοπολιτείας στο αγώνισμα των χιλίων μέτρων σημειώνοντας ρεκόρ διοργάνωσης με 59,938 δευτερόλεπτα. Πλήρως βρετανικό το βάθρο με τον Ουαλό Τζέιμς Μπολ και τον Άγγλο Στίβεν Μπέιτ να παίρνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ