fbpx

Άμεση επιβράβευση Μήτογλου – Λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο

ΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΠΑΟ

Ο Ντίνος Μήτογλου από την στιγμή που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό πραγματοποιεί πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Αταμάν. Αυτό είναι κάτι που όπως όλα δείχνουν θέλει να επιβραβεύσει η πράσινη ΚΑΕ.

Ο Έλληνας παίκτης ήταν χωρίς ομάδα για διάστημα δύο ετών λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, ωστόσο αθωώθηκε.

Έτσι, λόγω της αγωνιστικής απραξίας, δέχθηκε να υπογράψει ένα συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές συγκριτικά με την πρώτη του θητεία στους πράσινους και μετέπειτα στην Ιταλία. Μια κίνηση που αποδείχθηκε value for money για τον Παναθηναϊκό με βάση τις επιδόσεις του παίκτη.

Ο Μήτογλου, έχει μέσο όρο 15.7 ranking, 12.8 πόντους και 6.2 ριμπάουντ μέχρι τώρα την τρέχουσα σεζόν.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα τον καλέσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με διετή επέκταση και αύξηση αποδοχών με άμεση ισχύ, αφού διοίκηση και προπονητής θεωρούν τον Έλληνα ψηλό αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού κορμού.

Με βάση τις εκτιμήσεις, οι αποδοχές του αναμένεται να αυξηθούν από τις 700.000 ευρώ στο 1 εκατ. ευρώ.

Κάτι που είναι λογικό, καθώς είναι ένας ποιοτικός Έλληνας και μάλιστα στα καλύτερα του χρόνια, συνδυασμός που οδηγεί την διοίκηση να επιδιώκει ήδη να τον «δέσει» ακόμα πιο γερά στο ΟΑΚΑ.

Κάτι που φαίνεται να θέλει και ο ίδιος ο παίκτης και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, αφού δείχνει να είναι δεμένος με την ομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ