fbpx

ΑΕΚ: Αφήνει Μπρινιόλι και εστιάζει σε Στάνκοβιτς

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΑΕΚ

Η διαρροή από την ΑΕΚ ότι προχωράει στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Αυστριακού τερματοφύλακά της, Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν είναι τυχαία, καθώς αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Και δεν είναι τυχαίο διότι συμβαίνει λίγο πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ξεκινήσουν τα play off, όπου θα κριθεί ο τίτλος. Επιπλέον, η μανατζερική πιάτσα θεωρεί δεδομένο πως η πρωταθλήτρια έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι τους Μπρινιόλι.

Ουτε είναι… ανεξάρτητο από το γεγονός πως οι βασικοί ανταγωνιστές της, πρώτα ο ΠΑΟΚ και μετά ο Ολυμπιακός, προχώρησαν σε ανανεώσεις των δύο βασικών τους γκολκίπερ, Κοτάρσκι και Πασχαλάκη.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, στρατηγικά θέλει να έχει 100% συγκεντρωμένο και ικανοποιημένο τον Στάνκοβιτς πριν από τις μεγάλες μάχες, συγχρόνως και να τον επιβραβεύσει για τη φετινή καλή σεζόν που κάνει, βάζοντας τώρα στο τραπέζι το θέμα της πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του (προφανώς με αναπροσαρμογή αποδοχών, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι χαμηλές, ξεπερνούν την 700άρα).

Μια κίνηση… πολιτικής αλλά και ουσίας από την ΑΕΚ για να θωρακίσει τον βασικό της άσσο κι από την… Μπρινιολίτιδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο