fbpx

Αποκτάει αντίπαλο για Ναν ο Παναθηναϊκός – Τρελά χρήματα

Αποκτάει αντίπαλο για Ναν ο Παναθηναϊκός – Τρελά χρήματα

Ο Κέντρικ Ναν σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Basketnews, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην χώρα μας, εάν βέβαια έρθει βέβαια η κατάλληλη πρόταση!

Αρκετοί μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό έλεγαν πως ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε… αντίπαλο από την Ευρωλίγκα για την υπογραφή ενός νέο συμβολαίου με τον Αμερικανό σταρ, αλλά πως ο μόνος του… αντίπαλος θα ήταν η δίψα του παίκτη να επιστρέψει στην Αμερική και στο ΝΒΑ. Στην Λίγκα όπου για πολλούς… ανήκει!

*Mεγάλο πρόβλημα για την βραδιά βράβευσης του Πρίντεζη

Προφανώς η επιστροφή στο ΝΒΑ αποτελεί τεράστιο δέλεαρ για τον ίδιο, αλλά τα όσα βιώνει στην Ελλάδα δεν του περνούν απαρατήρητα. Το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν (το συνολικό κόστος της συγκεκριμένης μετακίνησης ξεπέρασε το 1.5 εκατ. ευρώ) και όλοι ευελπιστούν στο να συνεχίσει να αγωνίζεται με το «τριφύλλι».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apexsports.gr τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει και νέος μνηστήρας από την Ευρώπη. Μια ομάδα που είναι ικανή υπό προϋποθέσεις να του δώσει… γη και ύδωρ!

Αναφερόμαστε στην Μονακό, η οποία το καλοκαίρι που πέρασε ήθελε να χτίσει μια… all star ομάδα στα γκαρντ, ωστόσο το πείραμα…. Κέμπα Γουόκερ απέτυχε παταγωδώς. Μάλιστα, με τα τωρινά δεδομένα για αγωνιστικούς και… μη λόγους ο μόνος σίγουρος αυτής της περιφέρειας φαντάζει ο Τζόρνταν Λόιντ. Ο Γουόκερ μόνο με… θαύμα θα μείνει, ενώ εξωαγωνιστικοί λόγοι καθιστούν αμφίβολο το μέλλον των Τζέιμς, Οκόμπο στο Πριγκηπάτο.

Αυτός είναι και ο λόγος που εάν φύγει ένας από τους δύο, η Μονακό θα είναι σε θέση να προσφέρει μέχρι και 3 εκατ. δολάρια στον Κέντρικ Ναν, βάζοντας… δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως θα έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο εάν ο παίκτης μείνει στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Euroleague