fbpx

Παγκόσμιο: Οι αντίπαλοι του Γιώργου Μουχθή και της Ευανθίας-Ειρήνης Μπουρνιά

Παγκόσμιο: Οι αντίπαλοι του Γιώργου Μουχθή και της Ευανθίας-Ειρήνης Μπουρνιά

Το World Para Table Tennis Championships διεξάγεται στο διάστημα 06-12/11, στη Γρανάδα της Ισπανίας, και τη χώρα μας εκπροσωπούν ο Γιώργος Μουχθής και η Ευανθία-Ειρήνη Μπουρνιά.

Στην πρώτη τους συμμετοχή σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αμφότεροι θ’ αγωνιστούν στο απλό, ο 28άχρονος πρωταθλητής στην κλάση των ορθίων και η 16άχρονη πρωταθλήτρια στην κλάση 1 των ατόμων σε αμαξίδιο.

Είναι στην πόλη της Ανδαλουσίας από την Παρασκευή 04/11, εκεί θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και θ’ αρχίσουν την προσπάθειά τους την Τετάρτη 09/11.

Χτες το βράδυ έμαθαν τους αντιπάλους τους, ο Μουχθής στο νοκ άουτ ταμπλό και η Μπουρνιά στον όμιλο. Στην αποστολή της Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α. (Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων Με Αναπηρίες) βρίσκονται για την τεχνική καθοδήγηση η Ελευθερία Νταουντάκη και ο Μίλαν Ιγκνάτοβιτς.

Στην κλάση 6 των ανδρών οι συμμετοχές είναι 18 και υπάρχουν κατευθείαν νοκ άουτ αγώνες και όχι γκρουπ. Το ταμπλό είναι των «32», στον 1ο γύρο θα γίνουν μόνο δύο ματς και ο Μουχθής προχωρά byeστους «16».

Εκεί θ’ αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη τον Βρετανό Μάρτιν Πέρι. Αν πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά θα συναντήσει είτε τον Χιλιανό Κρίστιαν Ντετόνι είτε τον Ισπανό Αλβάρο Βαλέρα, ο οποίος είναι στη βάση του ταμπλό ως 2ο φαβορί.

Στην κλάση 1 των γυναικών αγωνίζονται 6 αθλήτριες κι έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ. Η Μπουρνιά βρίσκεται στο 1ο γκρουπ κι έχει αντιπάλους την Πολωνή Ντορότα Μπούκλαβ (επικεφαλής) και τη Νοτιοαφρικανή Μαριάμ Αλμιρίσλ.

Τις αντιμετωπίζει διαδοχικά την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ η Μπούκλαβ με την Αλμιρίσλ αναμετρώνται την Τρίτη 08/11 στην έναρξη του γκρουπ. Οι δύο πρώτες θέσεις θα δώσουν πρόκριση στο τελικό στάδιο.

Το πανόραμα των αγώνων

Τετάρτη 09/11
Στις 12:30 Μπουρνιά – Μπούκλαβ Τραπέζι 2
Στις 15:30 Μουχθής – Πέρι δεν ορίστηκε ακόμα τραπέζι

Πέμπτη 10/11
Στις 13:15 Μπουρνιά – Αλμιρίσλ Τραπέζι 4

https://ping-pong-amea.apexsports.gr/2022/11/04/pagkosmio-anachorisan-gia-ispania-giorgos-mouchthis-kai-evanthia-eirini-mpournia/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ