fbpx

Παγκόσμιο: Τα ζευγάρια των τελικών στις γυναίκες

Παγκόσμιο: Τα ζευγάρια των τελικών στις γυναίκες

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα διεξάγεται στο Τόκιο της Ιαπωνίας και μία από τις ντόπιες, η Σαρίνα Σατόμι, διεκδικεί την επιτυχία μπροστά στο κοινό της χώρας της μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2021. Στην κατηγορία WH1 η Σατόμι νίκησε 21-15, 21-7 την Χιού-Ναχ Κουόν από τη Νότια Κορέα και στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Σίνθια Μάτεζ από το Χονγκ Κονγκ η οποία με την σειρά της επιβλήθηκε 2113, 21-8 της Ένριετ Κούτς από την Αυστρία.

 Η Εμινέ Σεκίν από την Τουρκία και η Πιλάρ Ζαουρέγκουι από το Περού θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην WH2 ενώ η Χαρούκα Φουτζίνο από την Ιαπωνία και η Χέλε Σόφιε Σαγκόι από τη Νορβηγία θα αναμετρηθούν στον τελικό της SL4.

Η Μαμίκο Τογιόντο νίκησε στον ιαπωνικό «εμφύλιο» με 21-15, 21-14 την Καέντε Καμεγιάμα στα ημιτελικά και στον τελικό της SU5 θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μανίσα Ραμάντας από την Ινδία που πέρασε με 21-19, 17-21 και 21-17 το εμπόδιο της Κάθριν Ροζερίνγκρεν από τη Δανία.

 Ο τελικός της κατηγορίας SL3 θα φέρει αντιμέτωπες την Ουκρανή Οκσάνα Κοζίνα και την Χαλιμέ Γιλντίζ από την Τουρκία ενώ ο τελικός της SH6 θα δει τον τίτλο να διεκδικείται από την Ινδονήσια Ρίνα Μαρτλίνα και την Περουβιανή Τζουλιάνα Πογιέδα Φλόρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ