fbpx

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΕ με τον Άντριου Πάρσονς

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΕ με τον Άντριου Πάρσονς

Τον Πρόεδρο της IPC (Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή) κ. Άντριου Πάρσονς συνάντησε ο Πρόεδρος της ΕΠΕ (Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή), Γιώργος Καπελλάκης, με το κλίμα να είναι πολύ φιλικό.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που απασχόλησαν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της IPC σχετικά με την αναστολή μέλους της IPC των ΕΠΕ Ρωσίας και Λευκορωσίας, αλλά και την ανάγκη συγκεκριμένων ενεργειών, εκ μέρους του Παραολυμπιακού Κινήματος, για την ασφάλεια των αθλητών μας, καθώς επίσης για τη διασφάλιση της Ειρήνης και του σεβασμού της Παραολυμπιακής Εκεχειρίας με σαφείς προτάσεις εκ μέρους του Προέδρου της ΕΠΕ.

Ο κ. Πάρσονς άκουσε με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ικανοποίηση τις προτάσεις του κ. Γιώργου Καπελλάκη των οποίων το πλαίσιο υλοποίησης θα διερευνήσει στις επόμενες επαφές του.

Η συζήτηση κράτησε περισσότερο από το προγραμματισμένο καθορισμένο χρόνο, εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος και του άκρως εποικοδομητικά φιλικού κλίματος. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της IPC ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο Ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα, τις νέες προκλήσεις αλλά και τα αναπτυξιακά προγράμματα που με επιτυχία εκπονεί η ΕΠΕ, πάντα με επίκεντρο τον Αθλητή.

Τέλος, συμφωνήθηκε η ανανέωση της συνάντησής τους, στο πολύ άμεσο μέλλον, με προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου της IPC, Άντριου Πάρσονς, καθώς αποδέχθηκε αμέσως την πρόσκληση του Προέδρου της ΕΠΕ κ. Γιώργου Καπελλάκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ