fbpx

Η Τελετή Λήξης του 2ου Super Cup (pics)

Η Τελετή Λήξης του 2ου Super Cup (pics)

Ο Παναθηναϊκός είναι από χθες κάτοχος του Super Cup, καθώς η Δωδεκάνησος δεν μπόρεσε να… υπερασπιστεί τον τίτλο, που κέρδισε πέρυσι στο Μουζάκι, κόντρα στον Άτλα. Οι «πράσινοι» αποθεώθηκαν από τους φίλους τους, ενώ πήραν τα μετάλλια και το τρόπαιο από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Τρίπολης, Δημήτρη Μακαρούνη.

Τα μετάλλια και το αναμνηστικό κύπελλο στους Ροδίτες έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος. Παράλληλα η ΟΣΕΚΑ τίμησε (δια του αντιπροέδρου της, Θανάση Βίγλα) τον πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτη Βαλασόπουλο και τον δήμαρχο Τρίπολης, Κωνσταντίνο Τζιούμη (δια του προέδρου της Χάρη Περδίκη).

Ο Χρήστος Καλούδης βράβευσε τους διαιτητές και τους Κριτές για τη συμμετοχή τους, ενώ ο Γιώργος Μακρής (εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της ΟΣΕΚΑ) και η Αλεξάνδρα Σκλαπάνη (εκπρόσωπος των προπονητών) βράβευσαν τις μαθήτριες, που συμμετείχαν στη δημιουργία της αφίσας του Super Cup.

Ο λόγος για τις: Φωτεινή Τζόρβα και Ζωή Σταυροπούλου (ΣΤ2, 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης), Μαρία Ελένη Λελέ κι Εμμανουέλα Αγγελάκη (Ε1, 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης), Σταυρούλα Τσιάντη (ΣΤ2, 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης), Ε. Γαλαζούλα και Φ. Βουραζέλη (Ε1, 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης).

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ