fbpx

Διεξήχθη εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία

Διεξήχθη εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία

Σήμερα 03/12 είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, και στο Αλεξάνδρειο διεξήχθη μία όμορφη και συνάμα σημαντική αθλητική εκδήλωση, στο πλαίσιο της ημέρας.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παύλου Μελά κι η Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή ομάδων της ΟΣΕΚΑ.

Στην εκδήλωση για την 3η Δεκεμβρίου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πολλά σχολεία δυτικής Θεσσαλονίκης, που γέμισαν μεγάλο κομμάτι των εξεδρών στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα επίδειξης, μικτών ομάδων Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Τα χίλια και πλέον παιδιά, που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενθουσιάστηκαν με τον αγώνα, παθιάστηκαν με τις ομάδες, φωνάζοντας και για τους «άσπρους» και για τους «κόκκινους», πανηγύρισαν τα καλάθια, βίωσαν την ομορφιά που προσφέρει το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Στην εκδήλωση μετείχαν παίκτης από τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Πανσερραϊκό και τη Hoop, τη νέα ομάδα της ΟΣΕΚΑ. Παρούσα η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια, Εύη Καριοφυλλάκη, αλλά κι ο ιδρυτής της Hoop και παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Μασλαρινός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ