fbpx

Δημήτρης Κάζαγλης: «Μαζεύουμε πόντο-πόντο την πρόκριση των αθλητών μας»

Δημήτρης Κάζαγλης: «Μαζεύουμε πόντο-πόντο την πρόκριση των αθλητών μας»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κάζαγλης μίλησε για το επίπεδο των αγώνων και τα αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών, στο Wheelchair Fencing World Cup, που φιλοξενήθηκε στην Πίζα της Ιταλίας.

«Πολύ δύσκολοι οι αγώνες και ήμασταν πολύ άτυχοι εμείς. Σε τρία νοκ άουτ χάσαμε από Κινέζους, πολύ καλύτερους και προετοιμασμένος για αυτούς τους αγώνες. Επανεμφανίστηκαν μετά από μεγάλο διάστημα και «έπεσαν» επάνω μας. Και η Καλτσή σήμερα (Σάββατο) έχασε από την Κινέζα Αο, το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε», είπε αρχικά.

Ο Ομοσπονδιακός μίλησε για τον επόμενο στόχο, ενώ ευχαρίστησε και όλους όσοι βοήθησαν να πάρουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες: «Επόμενος στόχος το παγκόσμιο κύπελλο στη Γαλλία. Μαζεύουμε πόντο-πόντο την πρόκριση των αθλητών μας. Θέλει υπομονή και στήριξη σε όλα τα επίπεδα. Ψυχολογική και συνεχή προετοιμασία. Και στήριξη προκειμένου να συμμετέχουμε σε όλους τους αγώνες του αγωνιστικού προγράμματος. Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν προκειμένου να ταξιδέψουμε και να συμμετέχουμε σε αυτό το δύσκολο παγκόσμιο κύπελλο. Τους Έλληνες ομογενείς της Ιταλίας, τον όμιλο «Υγεία», την Ομοσπονδία, την οικογένεια Μασσιάλα. Ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε πάντα για το καλύτερο».

https://xifaskia-me-amaxidio.apexsports.gr/2023/03/18/pagkosmio-kypello-ksechorise-i-kaltsi-stin-italia/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ