fbpx

Πανελλήνιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ: Τα πρώτα μετάλλια στα διπλά των ανδρών

Πανελλήνιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ: Τα πρώτα μετάλλια στα διπλά των ανδρών

Οι πρωταθλητές Ελλάδος σε ορισμένες κατηγορίες στα διπλά ανδρών έγιναν γνωστοί την 1η ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, που φιλοξενείται έως την Κυριακή (9/7), στο ΣΕΦ.

Τα πρώτα μετάλλια δόθηκαν στο διπλό των ανδρών MS14 με νικητές τους Γιώργο Μουχθή και Μάριο Χατζηκυριάκο (ΠΑΣΚΑ) που επικράτησαν των Λευτέρη Μαύρη και Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη (Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σωματι Υγιεί).

Στο διπλό ανδρών MW8 νικητές ήταν οι Χρήστος Φράγκος-Χαρίλαος Μπακαλης (ΑΣΑΧ) με τους Χρήστο Μελέτη-Κώστα Κατωπόδη (Παναθηναϊκός) να είναι στη 2η θέση. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Θεμιστοκλής Γιαννακαρας-Νίκος Δαβραδος (ΠΑΣΚΑ).

Το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές ήταν υψηλού επιπέδου, με την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη και την αναπληρώτρια Ταμία Θωμαή Θεοδωρίδου, να παρακολουθούν, τις προσπάθειες των αθλητών.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση, σχεδόν, όλων των πανελληνίων πρωταθλημάτων, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η κ. Καρυοφύλλη επισήμανε: «Με το δικό σας άθλημα κλείνουμε αυτόν τον “μαραθώνιο”, που κάνει η Ομοσπονδία μας με τη διεξαγωγή πανελληνίων πρωταθλημάτων και να διαδέχεται το ένα το άλλο. Έχουμε αρχίσει από το Μάιο και προσπαθούμε να διοργανώσουμε όλα τα πανελλήνια.

Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Χαίρομαι που είμαστε μαζί για ακόμη μια φορά. Χαίρομαι που κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε τη διοργάνωση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Το σκάκι τυφλών απέμεινε, που θα διοργανωθεί το Σεπτέμβριο.

Ελπίζω του χρόνου να είναι καλύτερες οι συνθήκες. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε και να παλεύουμε, να γινόμαστε πιο καλοί, αλλά αυτό εξαρτάται δυστυχώς και από τα οικονομικά. Σας εύχομαι καλούς αγώνες αυτό το τριήμερο και να επιτύχετε τους στόχους σας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ