fbpx

Τένις με αμαξίδιο: Στη 2η θέση ο Λαζαρίδης στο διπλό ανδρών στην Πορτογαλία

Τένις με αμαξίδιο: Στη 2η θέση ο Λαζαρίδης στο διπλό ανδρών στην Πορτογαλία

Τη 2η θέση κατέλαβε στο τουρνουά τένις με αμαξίδιο, «X Open Baia De Setubal» που ολοκληρώθηκε στην Πορτογαλία, ο Έλληνας πρωταθλητής Γιώργος Λαζαρίδης (Νο2, στο ταμπλό) με παρτενέρ τον Βρετανό Άντριου Πίνι στον τελικό του διπλού των ανδρών.

Το ελληνοβρετανικό δίδυμο στον σημερινό (8/7) τελικό ηττήθηκε από το ισπανο-πολωνικό δίδυμο των Γιακούμπ Ντομινίκ Μπούκαλα (Πολωνός) και Ενρίνκε Σίσκαρ Μέσεγκερ (Νο1, στο ταμπλό) με 2-1 σετ, μετά από συναρπαστικό αγώνα. Χαρακτηριστικό του πολύ δυνατού αγώνα είναι ότι το πρώτο σετ που το πήραν ο Λαζαρίδης με τον Πίνι με 7-6, είχε διάρκεια 1,5 ώρα! Στη συνέχεια και το δεύτερο σετ το πήρε το πήραν οι Μπούκαλα- Μέσεγκερ με 6-0 και το τρίτο και τελευταίο σετ κρίθηκε στο tie break με το σκορ να φθάνει στο 10-4 με το ισπανο-πολωνικό δίδυμο να είναι οι νικητές.

Το επόμενο τουρνουά που θα πάρει μέρος ο Έλληνας πρωταθλητής διεξάγεται στην ίδια πόλη της Πορτογαλίας και είναι το «CTS 75th Anniversary Wheelchair International Open» (9-12/7), με αντίπαλο τον Πορτογάλο Ζοάο Σανόνα, τον οποίο αντιμετώπισε και στο ατομικό του συγκεκριμένου τουρνουά και τον είχε νικήσει με 2-0 σετ (6-0, 6-0) και πέρασε στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ