fbpx

Καταγγελία Παπαγγελή για αστυνομικό: «Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ» (pic)

Καταγγελία Παπαγγελή για αστυνομικό: «Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ» (pic)

Σε καταγγελία ενός αστυνομικού μέσω ανάρτησης του σε story στο Instagram προέβη ο Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τη φωτιά στον Κουβαρά.

Ο Έλληνα πρωταθλητής της ποδηλασίας ΑμεΑ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η περιοχή του, και σε μία από τις αναρτήσεις του περιέγραψε ένα απαράδεκτο σκηνικό με έναν αστυνομικό, που φαίνεται να του είπε χαρακτηριστικά «Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις όταν έρθει η φωτιά».

Τα λόγια του Παπαγγελή στο story του στο Instagram:

«Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανένα στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα:

“Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ”. Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν!

Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου “για σένα το λέω αδερφέ”».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ