fbpx

Παγκόσμιο Παρά-Κολύμβησης: Εκτός τελικών οι διεθνείς μας στην τελευταία μέρα των αγώνων

Παγκόσμιο Παρά-Κολύμβησης: Εκτός τελικών οι διεθνείς μας στην τελευταία μέρα των αγώνων

Με την συμμετοχή 5 κολυμβητών και κολυμβητηρίων ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά Κολύμβησης, που ρίχνει την αυλαία του απόψε το βράδυ στο Μάντσεστερ.

Η Μαρία Φανουρια Τζιβελέκη με 1:41:42 κατετάγη έκτη στην πρώτη προκριματική σειρά των 100μ. ελεύθερο S5, καταλαμβάνοντας, η νεαρή μας πρωταθλήτρια (μόλις 13 ετών) συνολικά την δωδέκατη θέση στο αγώνισμα.

Η έτερη νέα της αποστολής, η δεκαεπτάχρονη Εύα Χαζίζι από την πλευρά της, στην δική της σειρά των 100μ. ελεύθερο S3 ήταν επίσης έκτη στην δεύτερη προκριματική σειρά με 4:16:44, καταλαμβάνοντας συνολικά και αυτή την δωδέκατη θέση στο αγώνισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις συμμετέχουσες η Χαζίζι ήταν η μία εκ των μόλις δύο αθλητριών (η δεύτερη η Σουλεϊμάνοβα από το Αζερμπαϊτζάν) η οποία είναι κατηγορία S2.

Ο Γιάννης Κωστάκης στα 100μ. ελεύθερο S3 κατετάγη πέμπτος στην δεύτερη προκριματική σειρά με 2:08:87, χάνοντας για μια θέση την είσοδο του στον τελικό (κατέλαβε συνολικά την ένατη θέση στο αγώνισμα) ενώ ο Αλέξανδρος Λεργιός στα 100 ελεύθερο S5 κατετάγη έκτος στην πρώτη προκριματική σειρά με 1:21:69 και συνολικά στην ενδέκατη θέση στο αγώνισμα.

Η Έφη Γκουλή από την πλευρά της στο αγώνισμα που άνοιξε την τελευταία μέρα των αγώνων, τα 50μ. πρόσθιο SB8 και στην πρώτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος ήταν άκυρη. Η Ελληνική αποστολή κατέθεσε για ακόμα μια φορά ένσταση η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ