fbpx

Ευρωπαϊκό Παρά-Αθλημάτων: Στην “8άδα” της διοργάνωσης ο Πολυχρονίδης στο Μπότσια

Ευρωπαϊκό Παρά-Αθλημάτων: Στην “8άδα” της διοργάνωσης ο Πολυχρονίδης στο Μπότσια

Τέσσερεις νίκες και τρεις ήττες ήταν ο απολογισμός της πρεμιέρας του Μπότσια, στους αγώνες του Ρότερνταμ. Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης με δύο νίκες πέρασε στα προημιτελικά, ενώ οι υπόλοιποι περιμένουν τα σημερινά παιχνίδια, για να “σφραγίσουν” την πρόκριση.

Στην BC3 (Όμιλος C) ο Πολυχρονίδης (με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη) νίκησε τον Πορτογάλο Αρμάντο Κόστα με 8-2 και στη συνέχεια τον Βέλγο Άρντολντ Βαν Πράτ και “κλείδωσε” την 8άδα.

Στην ίδια κατηγορία των γυναικών (Όμιλος C) η Άννα Ντέντα (με ramp operator τη Χριστίνα Ντέντα) έκανε δυναμική αρχή και νίκησε τη Δανή Τάνια Μάντσεν με 13-0 και με νίκη την Τετάρτη (9/8) “κλειδώνει” τη θέση της στην 8άδα της διοργάνωσης.

Νίκη και για τη Χρυσή Μόρφη Μέτζου, στην BC4 (‘Ομιλος Α) επί της Σλοβάκας Κριστίνα Βοτζάροβα με 5-1 και την Τετάρτη δίνει τον 2ο αγώνα της όπου “σφραγίζει” την 8άδα. Αντίθετα, η Μπούσιου (Όμιλος C) ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Αλεξάνδρα Σάμπο με 6-2, στο πρώτο της παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια νίκησε τη Νατάσα Μπάρτολ, από τη Σλοβενία με 7-6 και περιμένει το σημερινό αποτέλεσμα, για να μπει στην 8άδα.

Στην BC2 (‘Ομιλος C) ο Αλέξανδρος Παπαδάκης ηττήθηκε από τον Ολλανδό Μπέρτ Μέιντς 7-5 και στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, η Διονυσία Τσακίρη (‘Ομιλος Α) ηττήθηκε από τη Σόνια Αγκέβα από το Αζερμπαϊτζάν με 9-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ