fbpx

Ευρωπαϊκό Παρά-Αθλημάτων: Στα ημιτελικά οι Ντέντα και Πολυχρονίδης – Στην 6η θέση το ομαδικό

Ευρωπαϊκό Παρά-Αθλημάτων: Στα ημιτελικά οι Ντέντα και Πολυχρονίδης – Στην 6η θέση το ομαδικό

Μετά τα ατομικά αγωνίσματα της Παρασκευής (11/8), διεξήχθησαν οι αγώνες στα ζευγάρια και των ομαδικών του μπότσια, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρά-Αθλημάτων, που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Στην κατηγορία BC3, το ζευγάρι του Γρηγόρη Πολυχρονίδη (με ramp operator Κατερίνα Πατρώνη) και της Άννας Ντέντα (με ramp operator Χριστίνα Ντέντα), προκρίθηκαν στα ημιτελικά και θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό.

Στο πρώτο παιχνίδι νίκησαν άνετα τους Τσέχους με 7-2. Ακολούθησε το παιχνίδι με την Αγγλία, που είναι πάντα ντέρμπι. Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση (κ.α. 2-2) με 1-0 υπέρ του ελληνικού διδύμου. Μετά το ντέρμπι με τους Άγγλους, το ελληνικό ζευγάρι με το παιχνίδι του, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Γάλλους παρόλο που έπαιξαν στα 9,5μ..

Η ελληνική δυάδα ήταν καλά προετοιμασμένη και με εξαιρετικά κολλήματα, στα μακρινά, πήρε άνετα το παιχνίδι. Αύριο Κυριακή (13/8) θα παίξει στον ημιτελικό κόντρα στην Πολωνία, για μια θέση στον τελικό.

Όσον αφορά το ομαδικό, μετά από πολύ καλές εμφανίσεις η ελληνική τριάδα στην κατηγορία BC1/ BC2 με τους Διονυσία Τσακίρη, Αλέξανδρο Παπαδάκη και Παναγιώτη Σουλάνη, πήραν την 6η θέση.

Γνώρισαν την ήττα από την Αγγλία με 7-2 και από τη διοργανώτρια Ολλανδία, με 8-2, αλλά επικράτησαν άνετα της Κροατίας με 11-4 και ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ