fbpx

Παγκόσμιο Τένις Κωφών: Νίκησε στο consolation και πέρασε στα ημιτελικά o Σαμαρτζίδης

Παγκόσμιο Τένις Κωφών: Νίκησε στο consolation και πέρασε στα ημιτελικά o Σαμαρτζίδης

Σπουδαία νίκη πέτυχε στο consolation ο Γρηγόρης Σαμαρτζίδης με αντίπαλο τον Χέντρι Έκο Χαριζάντο, από την Ινδονησία, με 9-0 (το παιχνίδι κρίνεται στο 1 σετ, στα 9 νικηφόρα games) και συνεχίζει αύριο (Πέμπτη, 28/9), στα ημιτελικά με τον Ιάπωνα Άοτο.

Επίσης νίκη πέτυχε και η Άρτεμις Ρούτση με παρτενέρ τον Άλαν Μπούρι, στα προημιτελικά των μικτών ζευγαριών Νέων με αντιπάλους το ελληνικό δίδυμο των Άννα Κασούμη και Λάζαρου Σκάρπου με 9-4.

Στο 2ο γύρο του Διπλού Νεανίδων το ελληνικό δίδυμο των Άννα Κασούμη και Άρτεμη Ρούτση ηττήθηκαν στο 1 σετ, στα 9 νικηφόρα games, από το ιαπωνικό δίδυμο των Σουγκιμότο Τσιάκι και Ταο Κασούμι.

Το αυριανό (Πέμπτη, 28/9) πρόγραμμα των Ελλήνων

Προτελευταία ημέρα των αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών και νέων νεανίδων με τη διεξαγωγή ημιτελικών και τελικών.

Η Βασιλική Καλογεροπούλου αγωνίζεται, για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης, με αντίπαλο τη Γιουρία Μιγιαγκάβα, από την Ιαπωνία.

Ο Γρηγόρης Σαμαρζτίδης θα αγωνιστεί στον ημιτελικό για τη διεκδίκηση της πρωτιάς, στο Consolation και τη συγκομιδή πολύτιμων βαθμών για την άνοδο στη ranking list, με αντίπαλο τον Ιάπωνα Κανέκο Αοτο.

Στα Μικτά ζευγάρια των Νέων αγωνίζονται στα ημιτελικά το ελληνοπολωνικό δίδυμο του Άλαν Μπάρι και της Άρτεμη Ρούτση, με το αντίστοιχο ιαπωνικό Αγιούμι Τακαχάσι και Τάιγκα Γιαμαμότο

Στο Διπλό των Νεανίδων, για τον 3ο γύρο, το ελληνικό δίδυμο των Άννα Κασούμη και Άρτεμη Ρούτση με το γερμανοιαπωνικό των Μάρα Όπιτζ και Αγιούμι Τακαχάσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ