fbpx

Παγκόσμιο Τένις Κωφών: Τέταρτη στον κόσμο η Καλογεροπούλου – Πρώτη θέση στο consolation ο Σαμαρτζίδης

Παγκόσμιο Τένις Κωφών: Τέταρτη στον κόσμο η Καλογεροπούλου – Πρώτη θέση στο consolation ο Σαμαρτζίδης

Την τέταρτη θέση στον κόσμο κατέλαβε η Βασιλική Καλογεροπούλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τένις Κωφών Ανδρών – Γυναικών και Νέων Νεανίδων, που έριξε αυλαία σήμερα.

Οι τενίστριες από την Ιαπωνία αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, καθώς και τη συμμετοχή στον τελικό και το μετάλλιο τα έχασε από τενίστριες της ασιατικής χώρας. Στο σημερινό αγώνα (Παρασκευή, 29/9) ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) από τη Ρίκο Σουζούκι και κατέλαβε την 4η θέση.

Πρώτος στο consolation ο Σαμαρτζίδης

Την πρώτη θέση στο consolation (η 2η ευκαιρία) του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τένις Κωφών Ανδρών – Γυναικών και Νέων Νεανίδων, κατέκτησε ο Γρηγόρης Σαμαρτζίδης.

Στον τελικό που κρίθηκε στο ένα σετ, των 9 games, ο Έλληνας τενίστας, με επική ανατροπή, καθώς έχανε με 5-0 και τελικά νίκησε με 9-5, επικράτησε του Αμερικανού Αλφρέντο Λουίς Γκάλβεζ και κατέλαβε την πρώτη θέση στο consolation της διοργάνωσης.

Μετά τη μεγάλη νίκη του ο Γρηγόρης Σαμαρτζίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: « Όταν βρέθηκα να χάνω με 5-0 έλεγα μέσα μου πως δεν τέλειωσε ακόμα τίποτα. Υπήρχε ακόμη αγώνας και όλα μπορούσαν να γίνου. Έτσι συγκεντρώθηκα και έφθασα στη νίκη! Είμαι περήφανος που αντιμετώπισα τη δυσκολία αυτή και βγήκα νικητής!»

Στην 4η θέση και η Ρούτση

Την 4η θέση κατέλαβε και η Άρτεμη Ρούτση, η οποία με παρτενέρ τον Πολωνό Άλαν Μπούρι, στον αγώνα των μικτών ζευγαριών, για το χάλκινο μετάλλιο, ηττήθηκαν από επίσης ιαπωνικό δίδυμο, αυτό των Τάο Κασούμι και Ρίον Γιαμαμότο με 9-4 και κατέλαβαν την 4η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ