fbpx

IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023: Για την 9η θέση θα παλέψει η Εθνική

IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023: Για την 9η θέση θα παλέψει η Εθνική

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών, από την Πολωνία, στο τελευταίο της παιχνίδι, για τον Α’ Όμιλο, του IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023.

Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι για την πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση καθώς με νίκη θα έφερνε την Εθνική στη 2η θέση και θα της έδινε την πρόκριση στα ημιτελικά. Αντίθετα η ήττα θα τη βύθιζε στην 5η θέση του ομίλου.

Η ομάδα είχε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, όμως η εικόνα όμως άλλαξε στο δεύτερο, καθώς τραυματίστηκαν δύο βασικοί παίκτες, συν την κόπωση. Έτσι, σε συνδυασμό και με τη δυνατή βροχή οδήγησε σε ένα λάθος της άμυνας, που έφερε το πρώτο γκολ στους Πολωνούς. Στη συνέχεια η ομάδα ανοίχτηκε πιέζοντας ψηλά για να ισοφαρίσει όμως συμπληρώνοντας τα 5 ομαδικά φάουλ έδωσε το διπλό πέναλτι στους Πολωνούς, που διαμόρφωσαν το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στα τελευταία 3 λεπτά ο αγώνας διεκόπη λόγω της έντονης βροχής που δεν καθιστούσε δυνατή τη συνέχιση του αγώνα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με καθυστέρηση και την εθνική μας ομάδα να καταλαμβάνει την 5η θέση του Ομίλου, σε τριπλή ισοβαθμία με Αίγυπτο και Ουζμπεκιστάν, λόγω διαφοράς τερμάτων.

Η Εθνική θα διεκδικήσει την Κυριακή (1/10, 11:00 ) την 9η θέση με αντίπαλο τη Ρουμανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ