fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια: Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Έλληνες στην Πορτογαλία

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια: Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Έλληνες στην Πορτογαλία

Η καλή ημέρα από την αρχή φάνηκε στους Έλληνες αθλητές του Μπότσια, που μετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στην Ποβόα, της Πορτογαλίας, καθώς νίκησαν και οι τέσσερεις που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα.

Αρχικά στην BC1 των ανδρών, ο Παναγιώτης Σουλάνης μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι επικράτησε στο tie break, του Πορτογάλου Αντρέ Ράμος, με τον κανονικό αγώνα να έχει λήξει 2-2.

Εντυπωσιακά μπήκε στη διοργάνωση και η Χρυσή Μόρφη Μέτζου, στην BC4 γυναικών, καθώς νίκησε με 4-1 τη Σλοβάκα Χριστίνα Βοζάροβα.

Εκπληκτική πρεμιέρα και για τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη (ramp operator Κατερίνα Πατρώνη) και Άννα Ντέντα (ramp operator Χριστίνα Ντέντα), στην BC3 των ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα.

Η Άννα Ντέντα επικράτησε της Στεφανίας Βεράντο, από την Αργεντινή με 4-0 και αγωνίζεται αύριο με την Αυστραλή Λίζον Τζέιμσον, για την πρωτιά του Ομίλου.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, επικράτησε μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα του Αργεντινού Ροντρίγκο Ρομέρο, με 5-2 και παίζει την πρωτιά στον όμιλό του αύριο, με αντίπαλο τον Βραζιλιάνο Καρβάλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ