fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια: Έφτασε στην 4άδα η Μόρφη- Στην 6άδα ο Σουλάνης

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια: Έφτασε στην 4άδα η Μόρφη- Στην 6άδα ο Σουλάνης

Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπότσια, που διεξάγεται στην Ποβοα, της Πορτογαλίας, οι Έλληνες αθλητές συνέχισαν με επιτυχία στη διοργάνωση.

Πρώτη και αήττητη, στον όμιλό της τερμάτισε η Χρυσή Μόρφη Μέτζου, στην BC4 γυναικών. Μετά τη νίκη της με 4-1 επί της Σλοβάκας Χριστίνα Βοζάροβα, επικράτησε ακόμη πιο άνετα με 7-1 της Σλοβένας, Νατάσα Μπαρτόλ και με 8-2 της Άνας Μαρίας Ανάμπασιτς και πέρασε στις “4” καλύτερες της κατηγορίας.

Στην BC1 των ανδρών, ο Παναγιώτης Σουλάνης μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα επί του Πορτογάλου Αντρέ Ράμος, ηττήθηκε από τον Ινδονήσιο Μουχαμάντ Σιάφα, με 9-1 και κατέλαβε τη 2η θέση του Ομίλου του, η οποία του χάρισε τη συμμετοχή στην εξάδα. Αντίπαλός του, για μια θέση στα ημιτελικά, ο Βραζιλιάνος Χοσέ Κάρλος Ντε Ολιβέιρα (2ος στο δικό του όμιλο).

Δεύτερη νίκη και για τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη (ramp operator Κατερίνα Πατρώνη) επί του Βραζιλιάνου Ματέους Καρβάλιο με 7-0. Έκανε το 2/2 και κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο και την είσοδό του στην 8άδα της BC3 των ανδρών.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών και η Άννα Ντέντα (ramp operator Χριστίνα Ντέντα), μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στο tie break νίκησε την Αυστραλή Λίζον Τζέιμσον και τερμάτισε στην πρώτη θέση του Ομίλου της, περνώντας στην 8άδα της κατηγορίας. Επόμενη αντίπαλος για την 4άδα η Τσέχα Μαρτσέλα Τσερμάκοβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ