fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια: Τρία μετάλλια διεκδικούν οι διεθνείς μας στην Πορτογαλία

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια: Τρία μετάλλια διεκδικούν οι διεθνείς μας στην Πορτογαλία

Τρία μετάλλια διεκδικούν οι Έλληνες αθλητές, μετά τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπότσια, που διεξάγεται στην Ποβοα, της Πορτογαλίας.

Στην BC3 γυναικών αήττητη συνεχίζει η Άννα Ντέντα (ramp operator Χριστίνα Ντέντα), έως τον τελικό. Επιβλήθηκε αρχικά της Τσέχας Μαρτσέλα Τσερμάκοβα, με 8-0 και πέρασε στην “4άδα” της κατηγορίας. Στον ημιτελικό νίκησε και τη συνονόματή της από την Πορτογαλία, την Άννα Κόστα με 7-1 και αγωνίζεται την Παρασκευή (6/10), για το χρυσό μετάλλιο.

Τετράδα και στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών και στην ελληνοτουρκική “μάχη” με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη (ramp operator Κατερίνα Πατρώνη) να επικρατεί του Τούρκου Ονέρ Οσμπιγίκ, με 4-3. Στον ημιτελικό ο Έλληνας παραολυμπιονίκης ηττήθηκε από τον Πολωνό Νταμιάν Ισκριζίσκι 5-2 και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Για χάλκινο μετάλλιο θα παλέψει και η Χρυσή Μόρφη Μέτζου, στην BC4 γυναικών, καθώς έφτασε αήττητη έως στα ημιτελικά, αλλά στον αγώνα για την πρόκρισή της στον τελικό, ηττήθηκε από την Αλεξάνδρα Σάμπο με 4-2.

Στην BC1 των ανδρών, ο Παναγιώτης Σουλάνης ηττήθηκε από τον Βραζιλιάνο Χοσέ Κάρλος Ντε Ολιβέιρα με 10-1 και κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ