fbpx

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Κωφών 2023: Το «νέο αίμα» του αθλήματος δίνει το  παρόν

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Κωφών 2023: Το «νέο αίμα» του αθλήματος δίνει το  παρόν

Την προσεχή Κυριακή (22/10) το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, γνωστό και ως Κονταξοπούλειο, θα ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει μεγάλους Έλληνες του αθλητισμού, καθώς στις 15:00 θα αρχίσουν οι αγώνες του 6ου  πανελληνίου πρωταθλήματος Ταεκβοντο Κωφών 2023.

Μαζί με τα μεγάλα και έμπειρα ονόματα του αθλήματος, ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, που έχουν χαρίσει μετάλλια στη χώρα μας, το «βάπτισμα του πυρός» σε αγώνες όπως είναι αυτοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα πάρουν μέρος μια 15χρονη, η Αλεξάνδρα Γιαλλούρου (ΠΟΚ), ένας 16χρονος ο Δημήτρης Καλπουζάνης, ο οποίος αγωνίζεται υπό τη «σκέπη» της ΕΟΑΚ και ένας 19χρονος ο Νίκος-Διονύσης Καπλάνης (ΠΟΚ). Ο Σάββας Γκανατσάς (ΑΠΟΚΜ) θεωρείται αυθεντικό ταλέντο του αθλήματος και είναι έτοιμος να εντυπωσιάσει, αν και είναι μόνο 11 ετών!

Το «νέο αίμα» αθλητών της Ομοσπονδίας είναι έτοιμο να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να δείξει ότι στο Ταεκβοντο των Κωφών, υπάρχει ένδοξο παρελθόν, υπάρχει δυνατό παρόν, αλλά θα υπάρξει και φιλόδοξο μέλλον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ