fbpx

Ευρωπαϊκό: Για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς οι Εθνικές γκόλμπολ στην Ποντγκόριτσα

Ευρωπαϊκό: Για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς οι Εθνικές γκόλμπολ στην Ποντγκόριτσα

Στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου ταξιδεύουν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, όπου θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκόλμπολ Γκρουπ Α (6-17/12), όπου θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς του Παρισιού 2024.

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των γυναικών, περιλαμβάνονται οι: Βασιλική Άγκο, Ευλαμπία Μαυροβουνιώτη, Ευαγγελία Γκριντζάλη, Παρασκευή Νάκα, Ελένη Χαλκιαδάκη, Ευγενία Σταμάτη. Μαζί με την ομάδα ταξιδεύει στο Μαυροβούνιο, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μένη Κεσσανοπούλου.

Η Εθνική γυναικών αγωνίζεται με αντιπάλους τις: Ισραήλ, διοργανώτρια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Γαλλία, Φινλανδία και Ουγγαρία.

Από την άλλη, η Εθνική ομάδα των ανδρών θα αγωνιστεί στον Α’ όμιλο μαζί με τις: Λιθουανία, Γερμανία, Βέλγιο και Μεγάλη Βρετανία.


Η αποστολή αποτελείται από τους: Γρηγόριο Τάτση, Ιωάννη Σκουρμπούτη, Αθανάσιο Χατζηπάντου, Αντριάνο Μπεζιάνι, Χαράλαμπο Koρδάκη, Σωκράτη Διγγόλη. Μαζί με την ανδρική ομάδα ταξιδεύει ο τεχνικός σύμβουλος Αντώνης Ανάστος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ