fbpx

Καλτσή στο “My Story”: «Είχα μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσω, είδα το ποτήρι μισογεμάτο» (video)

Καλτσή στο “My Story”: «Είχα μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσω, είδα το ποτήρι μισογεμάτο» (video)

Το 5ο επεισόδιο του “My Story” είναι από εκείνα που δεν  χάνονται. Η Μαρία Σκοπελίτου και ο Μάριος Μάντζος υποδέχονται την αθλήτρια με αμαξίδιο Γεωργία Καλτσή, η οποία ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα σε μία απολαυστική συζήτηση που δεν θέλεις να τελειώσει.

Μιλά ανοικτά για το τροχαίο της Κηφισίας του 2015 και το πώς διαχειρίστηκε τα νέα δεδομένα για εκείνη, λέγοντας ότι «βρίσκεις τις ισορροπίες σου και πρέπει να συνεχίσεις. Το πήρα πατριωτικά και για τους φίλους μου που δεν είναι εδώ και για τους ανθρώπους που δεν είχαν μία δεύτερη ευκαιρία. Είναι αν θα δεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο».

Υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον αθλητισμό συνέβαλε τα μέγιστα μετά το τροχαίο καθώς «είχα ανοχή και υπομονή σε πάρα πολλά, που είναι από τα κυριότερα που μαθαίνει ένα παιδί στον αθλητισμό. Μαθαίνεις να ακούς, να σέβεσαι και να περιμένεις. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν μία επαφή με τον αθλητισμό για τη μετέπειτα ζωή τους».

Αναφέρεται, μάλιστα, και στα φαινόμενα παραβίασης κανόνων οδικής κυκλοφορίας, τονίζοντας ότι «μεγαλώνουμε μαθαίνοντας να μη δίνουμε βαρύτητα με κάποιους νόμους και, όταν συμβεί κάτι, δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη, αλλά ρίχνουμε το μπαλάκι στους άλλους. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να ελέγχουν, αλλά δεν υπάρχουν άνθρωποι να ελέγχουν αυτούς που μας ελέγχουν».

Κάνει, επίσης, ιδιαίτερη μνεία στον Μάκη Καλαρά που της έδωσε την καλύτερη συμβουλή μετά το ατύχημα, πως «οτιδήποτε και αν θες να κάνεις, υπάρχει εκεί έξω με διαφορετικό τρόπο».

Η Γεωργία Καλτσή στο “My Story”. Απολαύστε τη.

YouTube video

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ