fbpx

Η ΟΣΕΚΑ διοργανώνει το 4ο Hope 3on3 Streetball στην Πλατεία Συντάγματος

Η ΟΣΕΚΑ διοργανώνει το 4ο Hope 3on3 Streetball στην Πλατεία Συντάγματος

Έχουμε πολλούς λόγους, για τους οποίους θέλουμε να έρθετε στο Σύνταγμα και να δείτε από κοντά το 4ο Hope 3on3 Streetball της ΟΣΕΚΑ.

Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 το πρωί ως και τις 16:00, η καρδιά τού μπάσκετ χτυπά στην κεντρική πλατεία τής πρωτεύουσας.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 7 ομάδες 3on3 της Ο.Σ.Ε.Κ.Α., οι οποίες θα λάβουν μέρος σε ένα μίνι πρωτάθλημα. Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΟΠΑΝΔΑ του δήμου Αθηναίων διοργανώνει μια μοναδική γιορτή, από την οποία δεν θα λείψει κανείς. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Νίκος Λινάρδος, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, σας περιμένουν.

Συμμετέχουν παίκτες από επτά ομάδες τής ΟΣΕΚΑ. Δεν θα είναι μόνοι. Αθλητές κι αθλήτριες από την ΑΕΚ, το Μαρούσι, τον Ιωνικό Νίκαιας, τον Ηλυσιακό, τον Κρόνο Γέρακα, αλλά και φοιτητές από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, θα γίνουν ένα με τους μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο. Γιατί το μπάσκετ είναι κοινός μας τόπος.

Αν αυτά δεν είναι αρκετά, προσθέστε εξαιρετικές χορευτικές επινοήσεις από τον Γιώργο Χρηστάκη, τη Βερόνικα Σγαρδέλη, τους Hobo και τα μαγικά τού Τούντεκ. Γιατί το 4ο Hope 3on3 Streetball είναι μια μεγάλη γιορτή συμπερίληψης, από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Από αύριο (Σάββατο στις 10:00 έως και την Κυριακή στις 15:00) μπορείτε να συμμετέχετε στην ειδική πλατφόρμα, που έφτιαξε η ΟΣΕΚΑ, προκειμένου να γίνει δικό σας το τάμπλετ, που βλέπετε στη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ ΑμεΑ