fbpx

Στεφανουδάκης: «Αισθάνομαι πανευτυχής, ο στόχος μας πραγματοποιήθηκε»

Στεφανουδάκης: «Αισθάνομαι πανευτυχής, ο στόχος μας πραγματοποιήθηκε»

Πριν λίγες ημέρες ο Μανώλης Στεφανουδάκης βρέθηκε στο Νακόν Ρατσασίμα της Ταϊλάνδης για το World Ability Sport Games και χάρισε το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα μετά τον αγώνα του στον ακοντισμό.

«Αισθάνομαι πανευτυχής αφού κατάφερα να σπάσω το φράγμα των 31 μέτρων, και να κάνω νέο πανελλήνιο αλλά και ευρωπαϊκό ρεκόρ με βολή στα 31.50μ. Ήταν ο στόχος μας και πραγματοποιήθηκε. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και την προσπάθεια μας για μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Στεφανουδάκη και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που για άλλη μια φορά μας στηρίζει και είναι στον πλευρό μας. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που φρόντισαν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μου σε αυτή την αθλητική διοργάνωση. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, που είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζει με κάθε τρόπο με επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια που ασχολιέμαι με τον πρωταθλητισμό είναι ο άνθρωπος που τρέχει συνεχώς και χτυπάει πόρτες για να βρει χρήματα και να μπορέσουμε να κάνουμε προετοιμασία. Και όλο αυτό το κάνει ανιδιοτελώς γιατί συμμερίζεται τον αγώνα που δίνω. Κι αυτός ο άνθρωπος είναι ο Μανώλης Σαββάκης. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των εταιριών που βρίσκονται στο πλάι μου και στηρίζουν την προσπάθεια μου, δίνοντας μου την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία, να συμμετέχω σε αξιόλογες διοργανώσεις και να πετυχαίνω τους στόχους μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος ΑμεΑ