fbpx

Τένις σε αμαξίδιο “Ancient Open Messene”: Πρωτιά για τον Λαζαρίδη στην Ανάληψη

Τένις σε αμαξίδιο “Ancient Open Messene”: Πρωτιά για τον Λαζαρίδη στην Ανάληψη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6o διεθνές τουρνουά τένις σε αμαξίδιο “Ancient Open Messene”, που φιλοξενήθηκε στην Ανάληψη της Μεσσηνίας.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης έφθασε και στους δύο τελικούς, στο μονό των ανδρών και στο διπλό με παρτενέρ τον Πολωνό Μπούκαλα. Κατέκτησε την πρώτη θέση, στους αγώνες της 2ης ευκαιρίας (consolation) και τη 2η στο κυρίως ταμπλό στο διπλό, αντίστοιχα.

Στον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε με τον Άντο Τζόσκιτς, με τον Κροάτη να αποχωρεί στο 7-5, προηγούνταν ο Λαζαρίδης, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στο μονό των ανδρών, έως τα ημιτελικά του consolation, έφθασε και ο Κώστας Διαλεκτόπουλος, ο οποίος στον “ελληνικό εμφύλιο” ηττήθηκε από τον Λαζαρίδη με 2-0 σετ (6-0, 6-0).

Αλλά και στα προημιτελικά είχαμε “ελληνικούς εμφυλίους”, καθώς ο Ραφαήλ Πατρωνίδης ηττήθηκε από τον Διαλεκτόπουλο με 2-0 σετ (6-1, 6-1) και ο Αντώνης Στεφανούρης, από τον Λαζαρίδη επίσης με 2-0 σετ (6-0, 6-0). Στα προημιτελικά αποκλείστηκε και ο Αστέριος Γιαννούδης από τον Πολωνό Πζεμισλάου Χέμπιτζ με 2-0 σετ (6-0, 6-1).

Ο Επαμεινώνδας Σταμάτης έφθασε έως τα προημιτελικά του κυρίως ταμπλό αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Πολωνό Πιοτρ Γιαροζέφσκι με 2-0 σετ (6-1, 6-1).

Τη 2η θέση στο διπλό ο Λαζαρίδης

Στο κυρίως ταμπλό, στο διπλό των ανδρών στον τελικό, ο Λαζαρίδης με παρτενέρ τον Πολωνό Γιάκουμπ Μπούκαλα, ηττήθηκαν με 2-0 σετ από το πολωνικό-σουηδικό δίδυμο των Πιοτρ ΓιαροζέφσκιΧάμπους Ολοφσον και πήραν τη 2η θέση.

Το ζευγάρι των Αστέριου ΓιαννούδηΑντώνη Στεφανούρη ηττήθηκαν στον πρώτο τους αγώνα από το πολωνικό δίδυμο των Κριστόφ Μπρέζινα και Πζεμισλάου Χέμπιτζ με 2-0 σετ (6-0, 6-0).

Ο Ραφαήλ Πατρωνίδης με παρτενέρ τον Σουηδό Ερικ Λοφ ηττήθηκαν από το ιταλικό-κροατικό δίδυμο των Λούκα ΆρκαΆντο Τζόσκιτς επίσης με 2-0 σετ (6-0 6-1) όπως και το ελληνικό ζευγάρι των Κωνσταντίνου ΔιαλεκτόπουλουΕπαμεινώντα Σταμάτη από το πολωνικό-σουηδικό δίδυμο των Πιοτρ ΓιαροζέφσκιΧάμπους Ολοφσον με 2-0 σετ (6-1, 6-2).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις ΑμεΑ