fbpx

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Ολοκληρώθηκε το 1ο διεθνές προπονητικό σεμινάριο στην Ελλάδα

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Ολοκληρώθηκε το 1ο διεθνές προπονητικό σεμινάριο στην Ελλάδα

Με τις απονομές των διπλωμάτων στους συμμετέχοντες, από τη γενική γραμματέα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Κωνσταντινιά Σωτηριάδη, έπεσε σήμερα, Κυριακή (5/11) η αυλαία στο απόλυτα πετυχημένο 1ο Διεθνές Προπονητικό σεμινάριο, για το άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο, που διοργανώθηκε στη χώρα μας, από τη Δευτέρα (30/10).

Το σεμινάριο άρχισε και ολοκληρώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με ενδιάμεσους σταθμούς την Αρχαία Ολυμπία (1/11), όπου υπήρξε ξενάγηση στο χώρο της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων και τη Σπάρτη (2/11), με τη διεξαγωγή του του παιδαγωγικού σεμιναρίου, από καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το σεμινάριο τελούσε υπό την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία αθλητών με κινητικές αναπηρίες (World Abilitysport) και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στη Σπάρτη. Υποστηρικτές στο 1ο αυτό προπονητικό διεθνές σεμινάριο, ήταν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η εταιρεία “ΒΙΚΟΣ”, χορηγός της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

Συμμετείχαν προπονητές ξιφασκίας, καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές ειδικής αγωγής, αθλητές και όσοι ήθελαν να γνωρίσουν το εντυπωσιακό Παραολυμπιακό άθλημα, από τη χώρα μας, την Κύπρο, αλλά και απ’ όλο τον κόσμο όπως την Αυστραλία, την Πολωνία και την Ιαπωνία, επιστρέφοντας στον τόπο τους με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία με Αμαξιδιo ΑμεΑ