fbpx

Αταμάν: «Περιμένουμε τα κοψίματα του ΝΒΑ»

Αταμάν: «Περιμένουμε τα κοψίματα του ΝΒΑ»

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει περιπτώσεις παικτών που δεν θα συνεχίσουν στο ΝΒΑ, επιβεβαίωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής των «πρασίνων» μίλησε στο NTV Spor, Μέσο της πατρίδας του, και αναφέρθηκε στο τι περιμένει η ομάδα του από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πλήρης. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που θα παλέψουν με κάθε τρόπο στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε κάποιους τραυματίες που δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τώρα. Πάντως είμαστε ακόμη ενεργοί στην αγορά. Αν βρούμε έναν σκόρερ, θα το εξετάσουμε. Στην αρχή της σεζόν προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Μίχαλιουκ, αλλά αποφάσισε να πάει στους Σέλτικς. Τώρα εξετάζουμε τα ονόματα των παικτών που θα αποδεσμευτούν από τις ομάδες του ΝΒΑ μετά την προετοιμασία» ανέφερε αρχικά ο Αταμάν, συνεχίζοντας για τις περιπτώσεις Πάντερ και Μίροτιτς με τις οποίες οι «πράσινοι» ασχολήθηκαν ζεστά.

«Ο Κέβιν Πάντερ και ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν στην κορυφή της λίστας μας, αλλά δεν έγιναν οι μεταγραφές. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσο φανταχτερές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, που ήταν στη 17η θέση την προηγούμενη σεζόν. Γι αυτόν τον λόγο, εντάξαμε στο δυναμικό της ομάδας το 60% με 70% αυτών που θέλαμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Euroleague