fbpx

PGA Tour: Νέα νίκη για τον Σκότι Σέφλερ (vid)

PGA Tour: Νέα νίκη για τον Σκότι Σέφλερ (vid)

Δεύτερος τίτλος σε διάστημα ενός μήνα με τη νίκη στο Arnold Palmer Invitational.

Ο τέταρτος και τελευταίος γύρος του Arnold Palmer Invitational στο πλαίσιο του PGA Tour ήταν από τους δυσκολότερους εδώ και τέσσερις δεκαετίες, ο Σκότι Σέφλερ όμως έσωσε δύσκολα το όριο σε πολλές περιπτώσεις και πήρε τον τίτλο με διαφορά ενός χτυπήματος. Ο Αμερικανός μετρά πλέον δύο τίτλους σε διάστημα ενός μήνα, έχοντας πάρει την πρώτη νίκη στο WM Phoenix Open.

 Ο μέσος όρος ήταν στα 75,48 χτυπήματα, λίγο χαμηλότερος συγκριτικά με εκείνον της περασμένης χρονιάς και αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δέκα ήταν εκείνοι που ολοκλήρωσαν το τουρνουά με επίδοση κάτω από το όριο. Ο Μπίλι Χόρσελ ήταν ο τελευταίος που μπορούσε να απειλήσει τον Σέφλερ ωστόσο η προσπάθεια για μπέρντι από τα δέκα μέτρα στην τελευταία τρύπα δεν είχε τύχη και με 75 χτυπήματα μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με τον Τάιρελ Χάτον και τον Βίκτορ Χόβλαντ.

 Ο Νορβηγός, ο Βίκτορ Χόβλαντ, ήταν ισόβαθμος στην κορυφή μέχρι την 17η τρύπα όταν δεν μπόρεσε να αποφύγει το μπόγκι και χρειαζόταν πλέον μπέρντι στην τελευταία για να πιάσει τον Σέφλερ ωστόσο αστόχησε από τα περίπου έξι μέτρα. Ο Γκάρι Γούντλαντ προσπαθούσε να πάρει την πρώτη του νίκη μετά την κατάκτηση του US Open στο Πεμπλ Μπιτς ωστόσο μοιράστηκε την πέμπτη θέση με τον Κρις Κερκ. Ο τελευταίος εξασφάλισε μία από τις τρεις διαθέσιμες θέσεις για το Open Championship που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Σεντ Άντριους.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα