fbpx

PGA Tour: Το πράσινο σακάκι στον Σκότι Σέφλερ (vid)

PGA Tour: Το πράσινο σακάκι στον Σκότι Σέφλερ  (vid)

Ο 25χρονος Αμερικανός, νούμερο ένα κόσμου, επικράτησε των ΜακΙλρόι και Σμιθ.

Η σεζόν του PGA Tour εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο για τον Σκότι Σέφλερ καθώς έχοντας περάσει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε και τον πρώτο μέιτζορ τίτλο του επικρατώντας στο Masters με διαφορά τριών χτυπημάτων. Η τελική διαφορά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη αν ο 25χρονος Αμερικανός δεν είχε τη νευρικότητα που τον επηρέασε ωστόσο πήρε τη νίκη με συνολική επίδοση δέκα χτυπημάτων κάτω από το όριο στην τρίτη του παρουσία στο τουρνουά.

 Ο Ρόρι ΜακΙλρόι, ο οποίος ήταν δέκα χτυπήματα πίσω από τον Σέφλερ μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο, πήρε τη δεύτερη θέση ενώ ο Κάμερον Σμιθ με τον Σέιν Λόρι μοιράστηκαν την τρίτη θέση σε απόσταση πέντε χτυπημάτων από την κορυφή. Για τον Σέφλερ, ο οποίος γεννήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ αλλά μεγάλωσε στο Τέξας, αυτός ήταν ο τέταρτος τίτλος στα τελευταία έξι τουρνουά της σεζόν.

 Το Φεβρουάριο ο Σέφλερ αναδείχθηκε νικητής στο WM Phoenix Open και λίγες εβδομάδες μετά πήρε την πρώτη θέση στο Arnold Palmer Invitational ενώ τον περασμένο μήνα επικράτησε σε τουρνουά του World Golf Championships Match Play. Από την πρώτη του νίκη, χρειάστηκε μόλις 42 ημέρες για να βρεθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα