fbpx

Παρών στο Ευρωπαϊκό Μάστερς ο Μαρκ Γουίλιαμς

Παρών στο Ευρωπαϊκό Μάστερς ο Μαρκ Γουίλιαμς

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ξεπέρασε στα προκριματικά το εμπόδιο του Λίαμ Χάιφιλντ.

Ο Μαρκ Γουίλιαμς έδειξε νεύρα από ατσάλι και επικράτησε στο τελευταίο φρέιμ του Λίαμ Χάιφιλντ με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Μάστερς. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν άρχισε καλά και έμεινε πίσω στο σκορ με 2-1 και 4-2 ωστόσο πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους χαρακτήρες στο παιχνίδι και η απόδειξη ήρθε για άλλη μία φορά καθώς βρήκε τις απαντήσεις.

 Ο Χάιφιλντ προηγήθηκε 61-0 στο κρίσιμο φρέιμ ωστόσο έχασε ένα δύσκολο χτύπημα κάτω αριστερά, ένα λάθος που αποδείχθηκε καθοριστικό. Υπήρξαν περιπτώσεις που ο Γουίλιαμς έπρεπε να χτυπήσει με χειρουργική ακρίβεια ωστόσο αποδείχθηκε αλάνθαστος και με μπρέικ 62 πόντων πήρε τη νίκη με 5-4 και το εισιτήριο της πρόκρισης.

 Σε άλλα ματς ο Στίβεν Μαγκουάιρ γνώρισε την ήττα με 5-4 από τον Όλιβερ Μπράουν ενώ ο Ντόμινικ Ντέιλ επικράτησε 5-3 του Τζο Πέρι. Ο Γιαν Μπινγκτάο έχασε τα πρώτα δύο φρέιμ αλλά έφτασε στην ανατροπή με 5-2 απέναντι στον Πανγκ Τζανσού και ο Κάιρεν Γουίλσον επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Στίβεν Κρέιγκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα