fbpx

Ευρωπαϊκό PG XC: Σαρωτική η Γαλλία (vid)

Ευρωπαϊκό PG XC: Σαρωτική η Γαλλία (vid)

Πήρε και τα τέσσερα χρυσά μετάλλια στο 16ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Paragliding.

Στη Νις της Σερβίας διεξήχθη το διάστημα 25 Ιουλίου με 6 Αυγούστου το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Paragliding με τη Γαλλία να αναδεικνύεται σε κυρίαρχη δύναμη καθώς πήρε και τα τέσσερα χρυσά μετάλλια στις έξι αποστολές που είχαν μήκος από 73 έως 101 χιλιόμετρα.

Στη γενική κατάταξη η Γαλλία δεν αρκέστηκε μόνο στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με τον Λουκ Αρμάντ αλλά έκανε δικές της και τις τρεις θέσεις του βάθρου με τον Μαξίμ Πινό στη δεύτερη θέση και τον Ονοράν Αμάρντ στην τρίτη. Στην κατηγορία των γυναικών η Γαλλία πήρε τις δύο από τις τρεις θέσεις του βάθρου, την πρώτη με τη Μερίλ Ντελφεριέ και τη δεύτερη με την Κονστάνς Μετετάλ. Χάλκινο μετάλλιο για την Ελίζαμπετ Έγκερ από την Αυστρία.

 Η Γαλλία δείχνει να έχει εξίσου λαμπρό μέλλον καθώς στην κατηγορία των νέων, όπως και στους άνδρες, πήρε και τις τρεις θέσεις του βάθρου. Νικητής ο Λουί Γκουντανί, μπροστά από τους συμπατριώτες του Σιμόν Μετετάλ και τη νικήτρια στις γυναίκες, Μερίλ Ντελφεριέ που πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Όπως ήταν αναμενόμενο η Γαλλία πήρε την πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη με δεύτερη την Τσεχία και τρίτη την Ιταλία.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα