fbpx

Ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων F1ABP

Ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων F1ABP

Με την συμμετοχή 14 χωρών στη Βουλγαρία.

Στο Πόρντιμ της Βουλγαρίας διεξήχθη το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων F1ABP με τις συμμετοχές να εκπροσωπούν 14 χώρες διεκδικώντας τους τίτλους για τρεις ημέρες δράσης. Στην κατηγορία Gliders η Νόα Γκόλντστιν από τις Ηνωμένες Πολιτείες αναδείχθηκε νικήτρια αφήνοντας δεύτερο τον Γάλλο Καπουσίν Ραγκό και τρίτο τον Λεβέντε Χάλαζ-Ζάμπο από την Ουγγαρία. Η Νόα Γκόλντστιν ήταν νικήτρια και στην επί μέρους κατηγορία των κοριτσιών, μπροστά από την αδερφή της, Άνατ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Κίνγκα Ζόκε από την Ουγγαρία.

Στην κατηγορία F1B «Wakefield» οι Ηνωμένες Πολιτείες πανηγύρισαν νέα επιτυχία, αυτή τη φορά με τον Ιτάι Κόχαβι που επικράτησε του Πολωνού Τόμας Γιεζιόρνι και του Γερμανού Γιόνας Βίσιολεκ που πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην επί μέρους κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια η Σκάιλαρ Ντόνελι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με δεύτερη την Γαλλίδα Κάρλα Μοραντίνι και τρίτη την Γερμανίδα Κλάρα Λάμερσμαν.

Τέλος, στην κατηγορία F1P, η Ουκρανία πήρε και τις τρεις θέσεις του βάθρου με τον Αντρέι Πσενίτσνι να αναδεικνύεται νικητής μπροστά από τους συμπατριώτες του, Ολέσκι Κόσιλο και Ρούσλαν Νόβακ που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στα κορίτσια, η Ορσόλια Σαρούσι-Κις από την Ουγγαρία πήρε τη νίκη μπροστά από δύο ντόπιες, τις Γιοάνα και Αλεξάντρα Ιβάνοβα που πήραν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα