fbpx

Ευρωπαϊκό Μάστερς: Στους 32 Ζάο και Φου

Ευρωπαϊκό Μάστερς: Στους 32 Ζάο και Φου

Η κινεζική τριάδα των Λι Χανγκ, Τσανγκ Μπινγκγιού και Λέι Πεϊφάν αποσύρθηκαν εξαιτίας προβλημάτων με την ταξιδιωτική τους άδεια.

Ζιντόνγκ Ζάο, Μάρκο Φου και Σκοτ Ντόναλντσον πέρασαν στους 32 του ευρωπαϊκού Μάστερς παίρνοντας την πρόκριση άνευ αγώνα από τη διοργανώτρια αρχή, την World Snooker Tour. Την ίδια στιγμή οι αντίστοιχοι αντίπαλοί τους, Λι Χανγκ, Τσανγκ Μπινγκιού και Λέι Πεϊφάν αναγκάστηκαν να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το δεύτερο ranking τουρνουά της σεζόν που διεξάγεται την περίοδο 16 με 21 Αυγούστου ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόνι Ο’Σάλιβαν έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν πάρει μέρος για ιατρικούς λόγους.

 Ο Τζαντ Τραμπ θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Rocket στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης ενόψει του British Open τον επόμενο μήνα αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό του ευρωπαϊκού Μάστερς. Μία πορεία στον τελικό θα εξασφαλίσει στον πρωταθλητή του τουρκικού Μάστερς τουλάχιστον 35.000 λίρες ενώ σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου το ποσό αυξάνεται στις 80.000. Πρώτος του αντίπαλος θα είναι ο Τεπτσάγια Ουν-Νουχ από την Ταϊλάνδη και ο Τραμπ θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη θέση του κόσμου, μία δεκαετία από την πρώτη φορά που βρέθηκε εκεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα