fbpx

European Masters: Στον τρίτο γύρο ο Τραμπ (vid)

European Masters: Στον τρίτο γύρο ο Τραμπ (vid)

Συνεχίζει την προσπάθεια για την τρίτη κατάκτηση του τίτλου στην καριέρα του.

Ο Τζαντ Τραμπ έχει κερδίσει δύο φορές το ευρωπαϊκό μάστερς και δείχνει σε καλή κατάσταση διεκδικώντας τον τρίτο στην καριέρα του, στο Φιρτ της Γερμανίας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 είχε century 118 πόντων στο δεύτερο φρέιμ νικώντας 5-3 τον Άσλεϊ Χάτζιλ και θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τον Άντριου Χίγκινσον.

 Ο Τραμπ πήρε τους πρώτους πόντους στο τραπέζι αλλά σταμάτησε στους 47 μετά από μία δύσκολη ροζ. Ο Χάτζιλ πήρε 42 πόντους χωρίς να καταφέρει να κλείσει το φρέιμ με τον Τραμπ να κερδίζει τη μάχη των safety και να παίρνει το προβάδισμα. Με τις κόκκινες να έχουν ανοίξει ο Τραμπ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμά του κι αυτό έκανε με το century των 118 πόντων. Ο Χάτζιλ έκανε δικό του το τρίτο φρέιμ αλλά οι 63 πόντοι από τον Τράμπ στο τέταρτο του έδωσαν προβάδισμα με 3-1 στη διακοπή.

 Στην συνέχεια της αναμέτρησης ο Τραμπ βρέθηκε στο ένα φρέιμ από τη νίκη ωστόσο ο Χάτζιλ μείωσε σε 4-2 και είχε την ευκαιρία να πάρει και το έβδομο φρέιμ όπως και έκανε. Προσπαθώντας να αποφύγει τον κίνδυνο ο Τραμπ βρήκε νέα ευκαιρία να κλείσει το ματς, στο όγδοο φρέιμ, κάτι που έκανε με ένα μπρέικ 81 πόντων. Σε άλλο ματς ο Μαρκ Γουίλιαμς νίκησε 5-2 τον Σάντερσον Λαμ ενώ ο Τζακ Λιζόφσκι επικράτησε με το ίδιο σκορ του Μάθιου Στίβενς.

https://www.youtube.com/watch?v=lMvKCEQe79Q&ab_channel=CristianBeuSnooker
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα