fbpx

Αρντάο: “Οφείλουμε αυτή την επιτυχία σε πάνω από 40 ανθρώπους”

Αρντάο: “Οφείλουμε αυτή την επιτυχία σε πάνω από 40 ανθρώπους”

Ευγνώμων προς όλους όσοι βοήθησαν για τον τίτλο των Challenger Series εμφανίζεται ο αρχηγός της Ουρουγουάης.

Μία… λίστα με περισσότερα από 40 πρόσωπα που ο καθένας βοήθησε με τον τρόπο του για να έρθει η κατάκτηση του τίτλου στα World Rugby Sevens Challenger Series έφτιαξε ο αρχηγός της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Αρντάο. Μάλιστα, ο ηγέτης των Los Teros ανέγνωσε αυτή τη λίστα με τα ονόματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτική εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένος, θέλοντας έτσι να αποδώσει τα εύσημα σε όλα τα άτομα, περισσότερο ή λιγότερο επιφανή, που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε ώστε να κατακτηθεί το τρόπαιο.

“Έγραψα αυτή τη λίστα δύο ώρες πριν τον τελικό, διότι γνώριζα πως θα νικούσαμε, πως θα ακολουθούσε συνέντευξη και θα έπρεπε να ευχαριστήσω πολύ περισσότερους ανθρώπους πέρα από τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο”, αποκάλυψε ο Αρντάο.

“Ονόμασα τους ανθρώπους με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης ή συνεργάτης από το 2017 που μπήκα στην ομάδα μέχρι σήμερα. Όλοι τους ήταν σημαντικοί στο να προσθέσουν από κάτι στην ομάδα και να της δώσουν μία αύρα ενωμένης κοινότητας. Το κλειδί της επιτυχίας για αυτή την ομάδα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.

Μπορεί να έχεις θαυμάσια αγωνιστικά συστήματα, κινήσεις και ενέργειες για κάθε συγκυρία, αλά δίχως τους ανθρώπινους δεσμούς όλα αυτά είναι μάταια. Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της ωριμότητάς μας, στην καλύτερη στιγμή μας και έτσι αξιοποιήσαμε την ευκαιρία που μας δόθηκε”, ήταν τα λόγια του Ντιέγκο Αρντάο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα