fbpx

Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον η Ιαπωνία

Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον η Ιαπωνία

Αισιοδοξία για όσα έρχονται κυριαρχεί στο στρατόπεδο της ομάδας, μετά την κατάκτηση των Challenger Series.

Θετικές σκέψεις και αυτοπεποίθηση για όσα θα έρθουν τους επόμενους μήνες κυριαρχεί στις τάξεις της Ιαπωνίας, μετά την κατάκτηση του τίτλου στα World Rugby Sevens Challenger Series. Με αυτή την επιτυχία, η ασιατική ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα World Series της επόμενης σεζόν (που αρχίζει τον προσεχή Νοέμβριο) και όπως φαίνεται κανείς στην Ιαπωνία δεν θα αρκεστεί απλά στη συμμετοχή στη διοργάνωση.

“Υπήρξαν πολλών ειδών πιέσεις προς τις παίκτες, αλλά κατάφεραν να δείξουν τον χαρακτήρα τους και την ποιότητά τους. Αυτή η επιτυχία ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων. Αυτό ήταν μονάχα το ξεκίνημα για εμάς. Θέλουμε να πορευθούμε έτσι, μαζί ως ομάδα και στο μέλλον και η σκληρή δουλειά μας θα μας πάει ακόμα ψηλότερα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ιαπωνίας, Τακάσι Σουζούκι.

“Είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριές μου και το τεχνικό μας επιτελείο. Όλοι δούλεψαν σκληρά για να έρθει αυτή η επιτυχία και δούλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορώ να σας πω πως η αποφασιστικότητά μας να προκριθούμε στα World Series ήταν τόσο μεγάλη σε αυτό το τουρνουά, που αυτό μας έκανε με βεβαιότητα πολύ ισχυρότερες από κάθε αντίπαλο”, ήταν αντιστοίχως τα λόγια της αρχηγό της ομάδας, Γιούμε Χιράνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα