fbpx

Μάικλ Βος: “Δεν θεωρώ τη σεζόν μας αποτυχημένη”

Μάικλ Βος: “Δεν θεωρώ τη σεζόν μας αποτυχημένη”

Αισιόδοξη εικόνα στην τελική καταγραφή του 2022 θέλησε να δώσει ο τεχνικός της Carlton.

Με αισιόδοξα χρώματα περιέγραψε συνολικά το αγωνιστικό 2022 για τους Calrton Blues ο προπονητής της ομάδας Μάικλ Βος. Ο 47χρονος τεχνικός θεωρεί πως η 9η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, αν και συνοδεύτηκε με απώλεια της παρουσίας στα πλέι-οφ με δραματικό τρόπο την τελευταία αγωνιστική, δεν καθιστά τη σεζόν αποτυχημένη.

“Δεν θα έλεγα πως το βλέπω ως αποτυχία. Το 2022 για εμάς ήταν ένα γιγαντιαίο βήμα προς τα εμπρός. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καθίσουμε κάτω και θα ξετυλίξουμε ολόκληρη τη σεζόν, για να δούμε την πλήρη εικόνα της. Αλλά είχαμε θέσει από την αρχή έναν στόχο, τη μεταμόρφωση της ομάδας, κάτι το οποίο πετύχαμε έπειτα από μία πολύ μακρά διαδρομή.

Γνωρίζουμε που βρισκόμαστε και θέλουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Δείξαμε πως κινούμαστε κάπου ανάμεσα στην 7η και την 10η θέση, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε εκεί. Θέλουμε να βρεθούμε ψηλότερα. Η αλήθεια είναι πως δεν βρισκόμαστε εδώ μονάχα για να πάρουμε μία πρόκριση για τα πλέι-οφ.

Θέλουμε να είμαστε ένας σύλλογος πρώτης τετράδας και πρόθεσή μας είναι να ανήκουμε στους μεγάλους. Θα κρατήσουμε τις σπουδαίες στιγμές αυτής της χρονιάς, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε”, ήταν τα λόγια του Βος λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης με το Collingwood για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα