fbpx

PBA: Θριάμβευσαν Μπον και Καστίγιο στα βραβεία της χρονιάς

PBA: Θριάμβευσαν Μπον και Καστίγιο στα βραβεία της χρονιάς

Οι δυο τους πέτυχαν τις σημαντικότερες διακρίσεις με το πέρας της σεζόν.

Οι Πάρκερ Μπον και Ντίνο Καστίγιο ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στα βραβεία του PBA50 Tour για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Μπον ήταν εκείνος που έφτασε στη σημαντικότερη διάκριση, αφού αναδείχθηκε Παίκτης Της Χρονιάς, ενώ ο Καστίγιο τιμήθηκε με το έπαθλο του Rookie Της Χρονιάς για το 2022.

Συγκεκριμένα, ο Πάρκερ Μπον ήταν εξαρχής ένα από τα μεγάλα φαβορί για αυτή τη διάκριση και τα κατάφερε κυρίως χάρη στα τέσσερα τουρνουά PBA50 που κατέκτησε, αλλά και την αξιοθαύμαστη σταθερότητά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι πλασαρίστηκε στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης σε 9 από τα 12 τουρνουά που συμμετείχε. Μάλιστα, ο Μπον είχα καταφέρει από πολύ νωρίς να δείξεις τις… διαθέσεις του για το 2022, κατακτώντας τον τίτλο στα πρώτα δύο από τα τέσσερα τουρνουά όπου αγωνίστηκε.

Από την πλευρά του, ο Καστίγιο φρόντισε επίσης να συστηθεί… με το καλημέρα στο αμερικανικό κοινό, αφού πήρε το τρόπαιο στο παρθενικό τουρνουά PBA50 που συμμετείχε. Επιπρόσθετα, και αυτός πέτυχε να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα της τελικής κατάταξης στα 9 από τα 12 τουρνουά που συμμετείχε, ακριβώς δηλαδή όπως και ο Μπον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα