fbpx

Ατομικό Πανελλήνιο Νέων Α/Γ: Παραμένουν στην κορυφή Κράλλης και Καραμίχος

Ατομικό Πανελλήνιο Νέων Α/Γ: Παραμένουν στην κορυφή Κράλλης και Καραμίχος

Οι δύο Έλληνες σκακιστές προπορεύονται στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 4ου γύρου.

Χρήστος Κράλλης (Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου) και Μιχάλης Καραμίχος (ΑΜΟ «Ο Γαλαξίας») συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης μετά το πέρας του 4ου γύρου στο 54ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (25-31/8) στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Κατσιμήδειο» στα Τρίκαλα.

Κατά την 4η ημέρα της διοργάνωσης, ο Κράλλης επικράτησε του Κωνσταντίνου Τριάντου (ΣΟ. Ηρακλείου), με 1-0 γεγονός που τον διατήρησε στην 1η θέση με 4 βαθμούς. Με νίκη προχώρησε και ο Καραμίχος που επιβλήθηκε του Κωνσταντίνου Τσαρσιταλίδη με το ίδιο σκορ (ΕΣ. Θεσσαλονίκης) φτάνοντας όπως και ο Κράλλης τους ίδιους βαθμούς στην κατάταξη.

Η 5η ημέρα του τουρνουά αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς θα αναμετρηθούν Κράλλης και Καραμίχος με 4 γύρους να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Την πρώτη τριάδα της μέχρι τώρα κατάταξης, συμπληρώνει ο Τριάντος που έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς έχοντας μπροστά του την αναμέτρηση με τον Εμμανουήλ Ασβεστά (Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας), ο οποίος έχει επίσης 3 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα