fbpx

AFL: Επιστρέφουν οι τραυματίες σε όλα “μέτωπα”

AFL: Επιστρέφουν οι τραυματίες σε όλα “μέτωπα”

Σημαντικές προσθήκες στους ετοιμοπόλεμους για τέσσερις ομάδες, ενόψει των πλέι-οφ.

Με ευχάριστα νέα άρχισε η εβδομάδα για Geelong, Collingwood, Richmond και Sydney. Τέσσερις κομβικοί παίκτες για τους σχεδιασμούς των προπονητών πήραν σήμερα και τυπικά το ΟΚ για να ενταχθούν κανονικά στα πλάνα των τεχνικών, ενόψει του πρώτου γύρο των πλέι-οφ που ξεκινά τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, για τους Geelong Cats ο Τζέρεμι Κάμερον, που ήταν νοκ-άουτ με πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα, είχε μία ταχύτατη ανάρρωση και είναι έτοιμος για το ματς του επόμενου Σαββάτου κόντρα στο Collingwood. Από την πλευρά τους οι Magpies επίσης είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν ξανά διαθέσιμο τον Τέιλορ Άνταμς που ήταν εκτός δράσης από την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου (30 Ιουλίου).

Για τους Tigers, ο Ντάστιν Μάρτιν έχει πλέον και επισήμως το πράσινο φως για να συμπεριληφθεί στα πλάνα της προσεχούς μάχης με το Brisbane την Πέμπτη, ενώ τέλος για τους Swans του Σίδνεϊ, ο Τομ Πάπλεϊ ξεπέρασε οριστικά το ζήτημα της διάσεισης που έθετε σε αναμονή τη συμμετοχή του ή όχι στο ματς της προσεχούς Παρασκευής απέναντι στους Melbourne Demons.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα