fbpx

Μπρόντι: “Υπήρξαν μερικές σκοτεινές ημέρες στην Gold Coast”

Μπρόντι: “Υπήρξαν μερικές σκοτεινές ημέρες στην Gold Coast”

Την έντονη αντίθεση της πορείας της καριέρας του μεταξύ του προηγούμενου συλλόγου του, της Gold Coast, και του νυν, τους Fremantle Dockers, ανέδειξε με δηλώσεις του ο Γουίλ Μπρόντι. Ο 24χρονος μέσος της ομάδας του Περθ, που διανύει μία καταπληκτική πρώτη χρονιά με τους Dockers, υπογράμμισε πως… μόνο ρόδινα δεν ήταν τα πράγματα στην πρώην ομάδα του.

“Υπήρξαν κάποιες σαφέστατα δύσκολες εποχές όταν βρισκόμουν στην Gold Coast, δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού. Υπήρξαν μερικές σκοτεινές ημέρες. Αυτό το οποίο με κράτησε ήταν η πίστη μου πως μία ημέρα η δουλειά μου θα απέδιδε καρπούς. Πώς ανήκα σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο.

Ακόμη κρατάω επαφές με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες μου στην Gold Coast, λατρεύω αυτά τα παιδιά. Όλοι τους κατάλαβαν όταν έφυγα πως δεν κρατούσα κακία σε κανέναν. Όλοι τους ήλπιζαν για το καλύτερο για το μέλλον μου και ήταν ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν πως βρήκα μία νέα επιλογή κάπου αλλού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρόντι.

Πλέον, ο 24χρονος παίκτης της Fremantle προετοιμάζεται και για το πρώτο παιχνίδι της καριέρας του σε επίπεδο πλέι-οφ, το προσεχές Σάββατο κόντρα στους Western Bulldogs. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Μπρόντι έχει καταγράψει ήδη 20 συμμετοχές με τη φανέλα των Dockers, ενώ στις προηγούμενες πέντε σεζόν με την Gold Coast αγωνίστηκε συνολικά μονάχα σε 25 ματς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα