fbpx

AFL: Νικήτρια η Geelong στο μεγάλο μπρα-ντε-φέρ με Collingwood! (vid)

AFL: Νικήτρια η Geelong στο μεγάλο μπρα-ντε-φέρ με Collingwood! (vid)

Μία θέση στα ημιτελικά των πλέι-οφ του AFL εξασφάλισαν οι Geelong Cats, έπειτα από τη νίκη τους με 78-72 κόντρα στους Collingwood Magpies. Για την ομάδα της Τζιλόνγκ αυτή είναι η πρώτη φορά που παίρνει νίκη στον πρώτο γύρω των νοκ-άουτ από το 2016, ενώ έτσι αξιοποίησε και το πλεονέκτημα της έδρας που της έδινε η πρωτιά στη βαθμολογία, στην κανονική περίοδο.

Συνολικά, στην εξέλιξή του το ματς ήταν εξόχως οριακό, με το Collingwood να έχει προβάδισμα μόλις ενός πόντου στο ημίχρονο, ενώ οι “καρακάξες” μπήκαν στην τελευταία περίοδο με πλεονέκτημα επτά πόντων. Δύο λεπτά πριν το φινάλε το σκορ ήταν στο ισόπαλο 72-72, ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Μαξ Χολμς και με σουτ σχεδόν… εξ επαφής πέτυχε το νικητήριο γκολ για τις “γάτες”.

Τα συναρπαστικά τελευταία 2 λεπτά με το νικητήριο γκολ του Χολμς.

Πλέον, η Geelong επιστρέφει στη δράση στις 16 Σεπτεμβρίου, για τον ημιτελικό της απέναντι στον νικητή της αναμέτρησης Melbourne–Brisbane. Στον αντίποδα, το Collingwood θα χρειαστεί να μπει στη μάχη της ενδιάμεσης νοκ-άουτ φάσης απέναντι στη Fremantle στις 10 Σεπτεμβρίου και μόνο εάν υπερβεί αυτό το εμπόδιο θα προκριθεί στα ημιτελικά, όπου θα περιμένουν οι Sydney Swans.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα