fbpx

Φάγκαν: “Τα μαθήματα που πήραμε σε πλέι-οφ πλέον αποδίδουν καρπούς”

Φάγκαν: “Τα μαθήματα που πήραμε σε πλέι-οφ πλέον αποδίδουν καρπούς”

Ως… πεπρωμένο της ομάδας του να μετατρέψει όλες τις αποτυχίες του παρελθόντος σε μελλοντικές επιτυχίες θεωρεί ο τεχνικός του Brisbane, Κρις Φάγκαν. Ο προπονητής των Lions πιστεύει πως οι αδυναμία της ομάδα του να διακριθεί τα προηγούμενα χρόνια στα πλέι-οφ του AFL λειτουργεί ως ένα σύνολο χρήσιμων διδαγμάτων που τώρα αποδίδουν θετικά.

“Πάντοτε σκεφτόμουν πως οφείλεις να περάσεις από μία διαδικασία. Όλα τα μαθήματα που πήραμε σε πλέι-οφ τα τελευταία χρόνια άρχισαν να αποδίδουν καρπούς. Είχαμε ένα αρνητικό μομέντουμ αποτελεσμάτων σε πλέι-οφ και είναι αλήθεια πως ένα ματς το χάσαμε με έναν πόντο διαφοράς και ένα άλλο με τρεις πόντους. Ήμασταν μία ανάσα μακριά από άλλους δύο ημιτελικούς.

Δεν τις βλέπω αυτές ως κακές ήττες. Μερικές φορές είναι μονάχα μία αναπήδηση της μπάλας, μία λανθασμένη απόφαση ή μία λανθασμένη ενέργεια που μπορούν να κρίνουν τα πάντα. Πάντοτε έχω πίστη σε αυτό το σύνολο, πίστη ότι μπορούμε να βρούμε τον τρόπο να τα καταφέρουμε. Τους προπονώ με έναν τρόπο που έχει στόχο να βελτιώσει την πνευματική τους κατάσταση, να είναι έτοιμοι για οτιδήποτε προκύψει.

Υπάρχει ένας λόγος για όσα συμβαίνουν. Μπορεί να μάθεις από αυτά. Τα λάθη στην πορεία αυτής της διαδικασία είναι εντάξει, δεν είναι πρόβλημα. Έτσι το προσεγγίσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε να το προσεγγίζουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φάγκαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα