fbpx

Γκούντγουιν: “Όλες οι δυσκολίες της χρονιάς μας βγήκαν ταυτόχρονα”

Γκούντγουιν: “Όλες οι δυσκολίες της χρονιάς μας βγήκαν ταυτόχρονα”

Τα συσσωρευμένα αγωνιστικά προβλήματα που δεν λύθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια στο κρίσιμο ματς των πλέι-οφ και οδήγησαν στον αποκλεισμό, σύμφωνα με τον προπονητή της Melbourne, Σάιμον Γκούντγουιν. Ο τεχνικός των Demons μίλησε για τα επιθετικά προβλήματα της ομάδας του, υπογραμμίζοντας πως ήταν σχεδόν αναμενόμενο αυτά να εμφανιστούν στο καθοριστικό νοκ-άουτ παιχνίδι κόντρα στο Brisbane.

“Οι ομάδες δεν κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουμε κι εμείς. Επιτιθέμαστε στοχεύοντας τις αδυναμίες των αντιπάλων μας και είναι ξεκάθαρο πως εκεί παρουσιάζουμε δυσκολίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όλες αυτές οι δυσκολίες βγήκαν ταυτόχρονα τώρα.

Προσπαθήσαμε να το λύσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και δεν τα καταφέραμε, δεν μπορέσαμε να βρεθούμε στο επιθυμητό επίπεδο. Πετύχαμε βέβαια να πάρουμε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, πράγμα για το οποίο είμαι πολύ περήφανος.

Στα πλέι-οφ όμως οι αδυναμίες σου θα σε βρουν. Θα σε βρουν στα μεγάλα παιχνίδια και θα συνεχίσουν να σε βρίσκουν. Θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό και να λύσουμε τα ζητήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκούντγουιν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα