fbpx

Νινάμπερ: «Μόνο νίκη στα δύο τελευταία ματς για να έχουμε ελπίδες τίτλου»

Νινάμπερ: «Μόνο νίκη στα δύο τελευταία ματς για να έχουμε ελπίδες τίτλου»

Απολύτως ακριβής στον στόχο που έχει η Νότιος Αφρική στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Rugby Championship εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Ζακ Νινάμπερ. Οι Springboks θα αντιμετωπίσουν σε αυτά τα δύο ματς την Αργεντινή, πρώτα στο Μπουένος Άιρες στις 17 Σεπτεμβρίου και μετά στο Ντέρμπαν στις 24 Σεπτεμβίου.

Ακόμα κι έτσι, σε μία διοργάνωση που και οι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες μετρούν από δύο νίκες και δύο ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, οι δύο επιπλέον νίκες μπορεί και να μην αρκούν για να δώσουν τον τίτλο.

“Θα χρειαστεί να κερδίσουμε και τα δύο εναπομείναντα ματς μας για να παραμείνουν ζωντανές οι ελπίδες μας για τον τίτλο. Είναι σημαντικό οι παίκτες να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και έτοιμοι για να μπουν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό προπονούμαστε και ανυπομονούμε για δύο πραγματικά απαιτητικές δοκιμασίες.

Η Αργεντινή είναι μία ομάδα με πάθος, ειδικά στην έδρα της και το έδειξε αυτό εμφατικά στη νίκη με 48-17 επί της Αυστραλίας. Νίκησαν επίσης εκτός έδρας με 25-18 τη Νέα Ζηλανδία, οπότε δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες σχετικά με τον βαθμό δυσκολίας σε όσα μας περιμένουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νινάμπερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα