fbpx

Παγκόσμιο Ανδρών: Ανακοίνωσε ρόστερ ο Καναδάς (vid)

Παγκόσμιο Ανδρών: Ανακοίνωσε ρόστερ ο Καναδάς (vid)

H ανδρική ομάδα σόφτμπολ του Καναδά ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί από τις 26 Νοεμβρίου έως τις τέσσερις Δεκεμβρίου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. «Ήταν η πιο δύσκολη επιλογή μέχρι σήμερα από το τεχνικό επιτελείο», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Στιούαρτ. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή την ομάδα άκρως ταλαντούχων παικτών που θα εκπροσωπήσουν τον Καναδά στη διοργάνωση της Νέας Ζηλανδίας και έχουμε την καλύτερη ευκαιρία να επιστρέψουμε στην κορυφή του βάθρου».

Νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί οι δέκα παίκτες που αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας και προστέθηκαν άλλοι έξι για να ολοκληρωθεί η αποστολή. Αυτοί είναι οι Ράιαν Μπόλαντ, Κουίντεν Μπρους, Κόρι Τζόουνς, Τζάστιν Λασκόφσκι, Τάιλερ Πάουλι και Τζάστον Σόφιλντ.

Ο Καναδάς βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και πήρε την πρόκριση με τη δεύτερη θέση στο φετινό παναμερικανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 24 με 30 Απριλίου στο Παρανά της Αργεντινής. Ο Καναδάς έχει πάρει το χάλκινο μετάλλιο στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις, το 2019 και το 2017 και το χρυσό το 2015.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα